Selvfølgelig skal du lage din egen julemarsipan. Bare følg oppskriften så kan du servere til alle store jubel.
Selvfølgelig skal du lage din egen julemarsipan. Bare følg oppskriften så kan du servere til alle store jubel.
Har du vært i Italia har du sikkert blitt servert biscotti, en klassisk italienske kjeks eller tørr kake. De dyppes som enten i Vin Santo eller sterk kaffe. Veldig enkel å bake.
Dette er britenes svar på vår bløtkake. Sprø bunn møter myk krem og søte bær samt en hemmelig ingrediens er oppskriften. Her er den.
Hva er bedre til kaffen enn mørk nugat? Du behøver slettes ikke kjøpe den. Du lager dens selvfølgelig selv med denne oppskriften.
Kakerester er det supert å lage punsjeboller av, Kanskje du bør bake litt? Disse bollene er veldig gode. Bare følg oppskriften og smak resultatet så er du enig.
Denne retten klarer du og dine neppe å motstå etter å ha laget den første gang. Med blåmuggost og forskjellige ristete nøtter kan vi love deg en smaksopplevelse.
Denne usedvanlig populære tyske kaken, ble skapt av en konditor ved navn Joseph Keller i 1915 på Cafe Agner som lå i en av Bonn's bydeler. Så populær er kaken at den har fått sin egen festival, i Todtnau i Baden-Württemberg.
California baked Apples Jubilee er oppskriftens originalnavn. I USA er bakte epler en lang tradisjon.