Denne hjortesteika viser til fulle at vi har med en stjernekokk å gjøre, nemlig Arne Brimi. Lettforståelig og så enkelt at selv familiens yngste klarer det.
Denne fiskesuppen trenger foruten krabbeklør bare litt grønnsaker og fiskekraft Kraften kan du kjøpe eller aller best, lage selv.
Om alle trår til så lager dere sammen en tre-fire småretter som sammen utgjør et tapasbord. Forslag får du i oppskriften.
Det er slik du skal tilberede pinnekjøttet sier Eyvind Hellstrøm. Følger du hans oppskrift, der du også får med hvordan du skal lage deilig kålrotstappe, blir det garantert suksess.
Ingefær er et krydder som passer godt til fisk, særlig en fisk som sei som har mye smak. Du lager retten på 30 minutter.
Rotgrønnsaker som bakes i ovn med olivenolje, gir ekstra gode på smak. Bulgur gjør salaten ekstra mettende.
Persillerotsuppe med pesto tar deg ca. 30 minutter å lage. Den tiden er vel anvendt. Du for et herlig måltid enten ved bordet eller på termosen når du skal på tur.
Ovnsbaker du rotgrønnsaker får de deilig smak. Når du tilsetter sitron får retten enda et løft. Kjapt og lage og tilsvarende å servere.
Denne spicy grønnsakssuppen med grønnkål er ikke bare en genial løsning på middagen. Den er også som skapt for innekos en høstdag.
Lag en deilig terrin med rakfisk. Sammen med purre, persillerot og seterrømme blir det en herlig rett. Her er den enkle oppskriften.
Burgeren blir ekstra god med kjøtt av skogens konge. Prøv denne lettlagete oppskriften: Elgburger med grønnsaker og tyttebær.
Har du tenkt på at du kan skjære kotelettene opp i strimler ha de opp i en deilige suppe med grønnsaker? Du må prøve.
Du bruker kanskje buljongpulver eller terninger når du skal skalldyrkraft. Egenkokt kraft er noe helt spesielt. Her oppskriften på hvordan du enkelt kan lage den selv.