Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Den tar litt tid, men det får du igjen for. Det meste passer seg selv, mens du pusler med andre hyggelige gjøremål.
Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Den tar litt tid, men det får du igjen for. Det meste passer seg selv, mens du pusler med andre hyggelige gjøremål.
Koker du kyllingen ferdig dagen før, så sparer du tid. Kyllingkraften blir til en nydelig saus. Her den enkle oppskriften.
Kyllingbryst blir ikke bedre enn når du fyller det med ost slik som i denne oppskriften.
Denne retten er en skikkelig hit. Når eggepanna får følge av bacon og purre er det ingen som kan motstå den.
Med revet ingefær, sitronsaft og cider som ingredienser er du sikret et uforglemmelig måltid. Reinsdyrkjøtt passer meget godt til syrlige sauser og her er en god variant.
Rotgrønnsaker gir herlig smak til denne enkle og nydelige suppen.
Dette er pannekaker litt utenom det vanlige. Her skal det grønnsaker til og det skal wokes. Vi lover deg en smaksopplevelse. Følg den enkle oppskriften.
Denne grønne potetsuppen passer både som forrett og som egen rett med godt brød til.
Med denne wokretten med svinekjøtt, eplemos og chili behøver du ikke stresse, men bare kose deg og med ingredienser du sikkert allerede har i huset.