Denne salaten kan du bruke som middag. Tunfisk og egg sammen med poteter, rødløk og cherrytomater gjør deg god og mett. Litt brød til gjør seg.
Denne salaten kan du bruke som middag. Tunfisk og egg sammen med poteter, rødløk og cherrytomater gjør deg god og mett. Litt brød til gjør seg.
Rotgrønnsaker som bakes i ovn med olivenolje, gir ekstra gode på smak. Bulgur gjør salaten ekstra mettende.
Denne salaten kan du spise som middagsrett med brød til. Du kan også servere den som tilbehør til annen middag.
Lag en deilig potetsalat med tilbehøret i denne oppskriften. Den passer til for eksempel spekemat eller som en egen rett. Her har du oppskriften.
Elgkjøttet kan du bruke på mange måter som i retten som kalles Pulled moose . Her har du oppskriften.
Vil du piffe opp svinekotelettene skal du lage hot kålsalat ved siden av. Her er oppskriften.
Skal du lage sildebord eller rett og slett serve den herlige fisken på ny måte. Da skal du bruke denne oppskriften som vil imponere alle som får smake.
Her har du oppskriften på en salat som kommer til å gi deg minner om Hellas som du og dine vil sette stor pris på. Her er oppskriften.
Her får du et friskt forslag til salat. Med agurk, rabarbra og peppermakrell kan du glede deg. Har du lyst til å forsøke den med annen fisk eller kanskje kylling går det veldig bra.
Med skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens enkle oppskrift gjør ekstra krus på denne fantastiske råvaren. Prøv Stekt skrei med potetmos à la brandade.
Her får du gode tips til hvordan du enkelt løfter biffen opp til nye høyder på en måte som alle får til. Prøv biffsandwich med sitron- og timiandressing
Her lager du alt i en gryte som så får lov til å passe seg selv. Så kan du bruke tiden til andre ting. Lammegryte er tingen. Og husk, jo lengre den får stå å godgjøre seg på svak varme, jo bedre blir den.
Reinsdyr er noe av det beste som kommer fra norsk natur. Denne kombinasjonen er det sødmefylte kjøttet med kantareller, skorsonerrot og kaffesjy er sublim.
Potetsuppe er en velkjent rett. Denne er krydret med hete reker og løkfylte pitabrød. Her er oppskriften.