Lag deilige grillspyd med laks. Det er enklere enn du kanskje tror. Med tilbehøret i oppskriften kan vi love deg og dine et fortreffelig måltid
Lag deilige grillspyd med laks. Det er enklere enn du kanskje tror. Med tilbehøret i oppskriften kan vi love deg og dine et fortreffelig måltid
Norske kamskjell regnes blant verdens. I denne retten skal de på grillen og serveres med en deilig salsa.
Fylt loff er super mat å dele med venner,på piknik eller hjemme. Passer også utmerket som en del av et koldtbord eller frokostbuffet.
Når søte nypoteter møter moden spekeskinke og myk mozzarella kan det ikke bli annet enn godt. Oppskriften er superenkel.
I denne deilige salatoppskriften er det biffkjøttet som spiller hovedrollen, godt støttet av sprø sukkererter og asparges.
Denne salaten er virkelig god. Frisk som bare det, og så klart aspargesen gir deg litt å tygge på.
Fylt pasta er mye enklere å lage enn du tror. Cannelloni-rør fylles med ønsket fyll, eller kjøttsaus av svin som her og toppes med ostesaus. Her oppskriften.
Denne retten kan du forenkle ved å kutte ut sausen hvis du har dårlig tid. Skal du bruke den i festlig lag, må du ha den med.
Med byggryn noen biffstrimler, asparges og tomater blir denne «risottoen» ekstra fristende. Oppskriften er veldig enkel og rask å lage.
Lag varm pastasalat. Det vil du ikke angre på. Pastasalater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde. Her har du en oppskrift med biff som er spennende og varm. Utelater du biffkjøttet har du en vegetarrett.
Slik server du saftige, hvitløksovnsstekte grønnsaker og urter til kotelettene. Garantert suksess.
Seibiff med løk er nødvendigvis ikke så traust som mange tror. Det er bare se på denne oppskriften hvo seien får følge av blomkålkrem, syltet og sprø løk.
Lag en burger som er litt annerledes. Vi har hentet inspirasjon fra Hellas.
Dette er den perfekte burgeren for de som elsker slike. Halvsmeltet blåmuggost og bacon er deilig tilbehør på hamburgeren.
Et helt måltid i en deilig salat med tunfisk, med deilig tilbehør og dressing. Her har du oppskriften. Og du kan servere i løpet av et kvarter.