- Burger:
Del medisterdeig i porsjoner og form til burgere. Krydre med salt og pepper. Stek burgere i en varm stekepanne med smør til de er gjennomstekte, ca. 5 minutter på hver side. - Glasert løk:
Rens rødløk, del i to og skjær i tynne skiver. Stek løkskiver i en stekepanne med smør til den er myk. Ha på sukker og la det smelte. Hell i balsamicoeddik og vann, kok inn til væsken er tykk og har redusert til ca. halvparten. - Eple- og sellerisalat:
Bland sammen eple og selleri, tilsett crème fraîche og bladpersille. Smak til med salt og pepper. - Skal du kutte eple til flere porsjoner kan du legge eplestrimlene i en bolle med kaldt vann og noen dråper sitron. Da unngår du at de blir misfarget.
Varm burgerbrød. Anrett eple- og sellerisalat på brød, legg på burger og topp med glasert rødløk.
Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de
Her finner du flere fristende burgere