Denne sommerlige salaten med vinaigrette er enkel å lage. Her har du oppskriften og det som skal til av behør.
Denne sommerlige salaten med vinaigrette er enkel å lage. Her har du oppskriften og det som skal til av behør.
Gjør kotelettene ekstra gode med rødløksmarmelade. Surkålen må altså vike for mer raffinert tilbehør. Her er oppskriften som du vil elske.
En sandwich med kald ishavsrøye og en deilig dressing er et enkelt og velsmakende alternativ når du har dårlig tid eller skal på tur. Sven Erik Renaa har komponert retten.
Kamskjell som bare har fått fine grillmerker og med salat til er så sommerlig som en rett kan bli. Med riktig drikke til blir det et festmåltid.
Tidligere president Obama er kjent for å skryte av denne chilioppskriften som har fulgt ham helt siden studentdagene.
Her en litt annerledes måte å steke ribba på, nemlig i melk. Kjøttet blir mørt og saftig. Kraften kan du bruke til en deilig saus.
Det er utrolig mye du kan lage med en pakke linser, enten du velger de hurtigere, ferdigkokte eller setter av 20 minutter til kokingen. Med fetaost blir det en riktig så smaksrik rett.
Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat med druer er perfekt på middagsbordet.
Vi griller igjen og det er selvsagt saftig, marinert oksekjøtt som havner på grillen. Denne gangen gjør vi som i Argentina.
Lag en spennende salat med fenalår. I den skal du ha blåmuggost, men ikke bare det. Friske grønne asparges, valnøttkjerner og sukkererter hører også med.
Cæsarsalat er egentlig et tilbehør eller side order som det heter i USA der den stammer fra. Den ble for øvrig laget første gang på Cardinis restaurant i San Diego den 4. juli 1924.
Pebre er Chiles svar på salsa. Den brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander. Her er oppskriften.