St Anna er navnet på en type aspargesbønne, men denne klassiske kombinasjonen av bønner og tomatsaus kan lages med alle typer grønne bønner.
St Anna er navnet på en type aspargesbønne, men denne klassiske kombinasjonen av bønner og tomatsaus kan lages med alle typer grønne bønner.
En herlig indisk hønsesuppe, med masse karri og linser. Du husker den kanskje fra Grevinnen og hovmesteren?
Har du rester etter julematen skal du lage denne deilige suppen. Poteter, jordskokk og det har igjen blir til en deilig rett. Og så får restene ben å gå på.
Pai er ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, og legg til purre og gressløk. Så har du middag eller lunsj.
Baker du paprika i ovnen smaker de utrolig godt. Retten passer veldig godt til tapas, men du kan godt bruke den som tilbehør til middag. Følg den enkle oppskriften.
Selvfølgelig må du ha saus til kalkunen. Vi anbefaler brun julesaus. Her har du oppskriften.
Det er ikke uvesentlig hvordan du steker kalkunen. Heller ikke hva slags stuffing du bruker. Her er oppskriften på Kalkun-stuffing av brød.