En mettende vegetarrett med masse umamikarakter fra black garlic - svart hvitløk.
En mettende vegetarrett med masse umamikarakter fra black garlic - svart hvitløk.
Denne oppskriften på den franske klassikeren (Toulouse-utgaven) er hentet fra kokeboken Cuisine Francaise av 1971.
Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
Denne tørrfiskretten er en gammel tradisjon fra Venezia.
En mettende lun middagssalat som strutter av sunnnhet og gode samker.
I Marokko og langs Middelhavet kalles fiskeboller for kefta eller kofta. De lages ofte med sardinfilet, men her hjemme kan du bruke sild, eller annen type fisk.
Mushakan er en klassisk palestinsk kyllingrett som er lett å lage når du har krydderne i hus.
Denne retten kalles Baccalà alla napoletana og lages med salt torsk, men fersk sei fungerer også utmerket.
Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
En lettlaget pastarett hvor du fint kan bruke rester av såvel kalkun som grønnsaker.