Denne dressingen som opprinnelig tok av på sosiale medier i en kål- og avocadosalat, smaker fortreffelig og er utrolig fleksibel - en selvfølge på en hver salatbuffet og koldtbord.
Denne oppskriften er inspirert av meksikanske og kreolske vibber og er perfekt måte å bruke mais i sesong på. En lun, varm og røykaktig suppe, godt for kropp og sjel.
En enkel, men veldig god rett som passer både som forrett, tilbehør eller lett lunsj.
Timiangravet ytrefilet av rein serveres med smørstekte rosenkålblader, syltede beter og deilig og frisk persilleemulsjon.
Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.
En maissuppe gir masse smak til denne retten som toppes med fisk og kantarell.
I Tyrkia brukes ofte norsk makrell til «balik ekmek», eller fiskesandwich. Retten er rask og enkel å lage og passer ypperlig til grilling.
En mettende vegetarrett med masse umamikarakter fra black garlic - svart hvitløk.
Denne oppskriften på den franske klassikeren (Toulouse-utgaven) er hentet fra kokeboken Cuisine Francaise av 1971.
Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.