Timiangravet ytrefilet av rein serveres med smørstekte rosenkålblader, syltede beter og deilig og frisk persilleemulsjon.
Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.
En maissuppe gir masse smak til denne retten som toppes med fisk og kantarell.
I Tyrkia brukes ofte norsk makrell til «balik ekmek», eller fiskesandwich. Retten er rask og enkel å lage og passer ypperlig til grilling.
En mettende vegetarrett med masse umamikarakter fra black garlic - svart hvitløk.
Denne oppskriften på den franske klassikeren (Toulouse-utgaven) er hentet fra kokeboken Cuisine Francaise av 1971.
Svart hvitløk gir ekstra dybde i denne kjøttgryta som kan lages med alle typer kjøtt.
Denne tørrfiskretten er en gammel tradisjon fra Venezia.
En mettende lun middagssalat som strutter av sunnnhet og gode samker.