Dette er typisk kretensk vintermat som både metter og smaker herlig.
Dette er typisk kretensk vintermat som både metter og smaker herlig.
En deilig syrlig dessert mange rundt bordet kommer til å sette stor pris på.
I Spania heter hvitløksmajonesen altså alioli. Aioli er den franske utgaven.
Når du har lyst på noe virkelig godt, og som er raskt å lage skal du kjøpe asparges. Den skal få følge av deilig ost og en skinke som mange kaller erkenorsk. Bare følg den enkle oppskriften.
Du trenger ikke grill for å lage herlige spareribs. De blir like gode i ovnen om du følger denne enkle oppskriften.
Kylling er lettvint å lage noe godt av. Hvis du lager basilikumkylling i sitronsaus og legger til eplerösti blir det skikkelig godt. Du finner oppskriften her.
Hva du velger å fylle wrap-en med er egentlig helt opp til deg. I oppskriften har vi brukt kyllingbryst, men det går også an å bruke grillkylling, kalkun eller skinke.