Lahmacun - eller tyrkisk pizza har en tynn pizzabunn og et smaksrikt fyll lagd av kjøttdeig, hakkede grønnsaker og krydder. Pizzaen toppes ofte med bladpersille og herlig, frisk sitron før den brettes sammen og nytes!
Lahmacun - eller tyrkisk pizza har en tynn pizzabunn og et smaksrikt fyll lagd av kjøttdeig, hakkede grønnsaker og krydder. Pizzaen toppes ofte med bladpersille og herlig, frisk sitron før den brettes sammen og nytes!
Saftige byggrynskaker som kan brukes som alternativ til både kjøttkaker og hamburgere. Vi serverer dem med en fargerik rødbetpuré og sprø grønnsakschips.
Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.
Denne bakte ostekaken skiller seg ut med chevre og de posjerte pærene.
Den søritalienske chilipølsen nduja setter sitt særpreg på denne torskeretten.
Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.
Lavalkoholdrinker smaker noen ganger mer enn de med full styrke. Bare prøv denne.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Reker i tacoen er perfekt sommermat. Og et godt alternativ til rekesmørbrød.
Denne lettlagde sitronkaken er en nytelse som du må prøve. Den er frisk og god, og det perfekte følge til en espresso.
Vintertorsk og skrei i særdeleshet kjennetegnes av sin fasthet og kritthvite kjøtt. En drøm å leke seg med på kjøkkenet og å sette tennene i for alle rundt bordet.
Skagenrøre er en kjempegod skalldyrsalat som du skal legge på en toast. Du kan også bruke den på koldtbordet eller som en forrett med litt salat til.
Når den kalde Skagenrøren møter glovarm bakt potet, blir det fest. Du bruke andre og rimeligere ingredienser i røren. Og kanskje toppe med et stykk grillet fisk i stedet.