Det finnes knapt enklere desserter enn smuldrepai. Her har vi kombinert rabarbra og jordbær for en perfekt dessert til varme sommerkvelder
Det finnes knapt enklere desserter enn smuldrepai. Her har vi kombinert rabarbra og jordbær for en perfekt dessert til varme sommerkvelder
Timiangravet ytrefilet av rein serveres med smørstekte rosenkålblader, syltede beter og deilig og frisk persilleemulsjon.
Hummus kan du kjøpe, men du kan med letthet lage den selv. Her er den enkle oppskriften.
Sitrus og rødvin er ingrediensene i spanjolenes sangria. Du kan variere den med annen frukt enn i denne oppskriften. Garantert en fulltreffer som velkomstdrink.
Syrlige og søte bringebær gir ekstra god smak til muffins.
Følg denne oppskriften som har mange ingredienser, men når du først har laget dette en gang, blir du hekta og da går det som en lek neste gang.
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Legg makrellen på grillen sammen med cherrytomat og asparges. Du serverer med en deilig salta og tilsvarende dressing. Det er bare å glede seg.
Causa er en potetrett som tradisjonelt serveres som to lag med potetpure med fisk, avocado og majones i mellom. Her er en annen variant.
Epler og plommer er en særlig suveren kombinasjon for marmelade. Vår herlige eple- og plommemarmelade har en delikat farge og passer ypperlig til ostefat.
Salt, søtt, myk og sprøtt. Det er vinneroppskriften på denne desserten som blir ekstra godt med norske epler.
Denne retten er faktisk rask å lage det til tross for du trenger litt råvarer som du kanskje ikke har i skapet. Følg bare den enkle oppskriften.