Sjøkrepsen er ekstra godt. Norske er i en klasse for seg. Nyt denne luksusen så ofte det er mulig. Her får du oppskriften på hvordan du serverer den gratinert.
Sjøkrepsen er ekstra godt. Norske er i en klasse for seg. Nyt denne luksusen så ofte det er mulig. Her får du oppskriften på hvordan du serverer den gratinert.
En eksklusiv rett på grunn av kongekrabben. Til gjengjeld får du mye smak og en rett som er veldig rask å lage med tagliatelle og sopp.
I denne oppskriften får kamskjellene følge av brokkoli, bacon og hvitløk. Lettlaget og veldig smaksrikt.
Med deilige hasselnøtter og fyldig zabaglione ved siden av blir denne kaken helt fantastisk. Her er oppskriften.
Slik får gammelt brød nytt liv. Enkelt og veldig godt.
Bananbrød smaker kjempegodt og er enkelt å lage. Det er dessuten en fin måte å bruke litt overmodne bananer på.
Med denne oppskriften på en ekstra mettende omelett med blomkål og cottage cheese trenger du faktisk ikke så mye mer enn brød ved siden av.
Elsker du ikke kokos allerede vil du gjøre det etter å ha smakt denne kokospaien.
Dillmarinert sei er et veldig godt alternativ til seibiff med løk. Enkel er denne retten også å lage og veldig smakfull
Vaffeljernet kan du bruke til dette spennende tilbehøret. Her får revne poteter følge med en rømmesaus, wienerpølser eller røykelaks.
Denne sjokoladekaken passer til bursdag, bryllup, fest eller når du har skikkelig lyst på noe godt.
Å servere kyllingen på denne måten er tidsbesparende, uten at det går ut over smaken. Du kan velge hvilken som helst annen suppe å legge kyllingbitene oppi.
Kveite regnes som en fet fisk, men fettet godt gjemt. Derfor blir det ikke for mye av det gode med en smørsaus og mandelpotetpure til.
Dette er brownies med noe ekstra. Nemlig med karameller og marshmallows. Følg den enkle oppskriften.
Havrevafler med kesam og friske bær er noe alle vil glede seg til både til frokost og som dessert.