Smelt smøret over svak varme. Det må ikke koke. Hell smøret over i et litermål og la det stå noen minutter slik at melkepartiklene synker til bunnen og eventuelt skum flyter opp.
Skum av og hell forsiktig av det klare smøret over i en annen bolle. Melkepartiklene på bunnen skal ikke med. Bland det klare smøret med sitronskall og la det stå noen timer på kjøkkenbenken. Sil av.
Bland sammen alle ingrediensene til salsaen og la stå å trekke i 30 minutter slik at smakene får tid til å utvikle seg.
Knekk krabbene åpne eller la gjestene gjøre jobben selv. Server med salsa, godt brød, dillsmør og sitronsmør til å dyppe krabbekjøttet i.
Se hvordan du koker og renser krabbe her
Lekre krabberetter finner du her
Mange deilige salater finner du her
Dressingen er vel så viktig for resultatet
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig