Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.
Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.
Pavlova er en festkakefavoritt som kan varieres i det uendelige. I denne oppskriften er det særlig sitronkremen som gjør susen.
Denne herlige kålsalaten kan brukes til mangt mer enn tittelen tilsier. Bland inn ditt favoritt protein og du har en knasende sprø middagssalat. Eller server som tilbehør til både grillmat og taco.
Denne pastaretten får ekstra mye smak fra blåskjellene som også bidrar med kraft til sausen.
Påskekaken kan du bake uansett årstid. De tre lagene gjør kaken til en ekstra smaksrik opplevelse, også siden de har tre forskjellige teksturer.
Disse kanelbollene er deilige og enkle å bake.De skal nemlig kaldheves og mens det skjer kan du gjøre noe annet
Fiskekaker kan varieres på mange måter. Her har vi brukt steinbit, men du kan bruke annen hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje. Server med kokt ris og strimler av gulrot og agurk.
Svært få ting smaker så godt som langtidskokt ragù bolognese. Det tar tid å lage, men er verdt hver enste sekund. Server sammen med pasta, i lasagne eller på polenta.
Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Denne massive kokoskaken er inspirert av en som stjernekokken Thomas Keller har gjort legendarisk.
Få ting er så sensuelt og deilig som østers. Denne ekstra luksuriøse oppskriften kombiner østersens delikate smak av friskt hav og mineraler med sødmefylt vinterrabarbra og frisk salt lodderogn. Dette er pur nytelse.
Denne britiske pubklassikeren med dadler som hovedingrediens lager du enkelt hjemme.
Kombinasjonen av de to favorittkakene brownie og cookies er selvsagt ingen klassiker. Men du verden så godt.