Her har du oppskriften på en marinade som setter en ekstra spiss på kjøttet. Bar følg den enkle oppskriften.
Her har du oppskriften på en marinade som setter en ekstra spiss på kjøttet. Bar følg den enkle oppskriften.
Denne sausen kan brukes som grillsaus eller til ulike kinesiske retter med and, svin, kylling eller grønnsaker, vårruller og kjøttboller.
Denne rødvinsmarinaden lager du på et øyeblikk. Så skal kjøttet kose seg i den et par timer.
Det er mange varianter av rødvinsmarinader. I denne oppskriften bruker du laurbærblad, timian og hvitløk. Og husk det er viktig med olje.
Lag en kake alle vil like med rabarbra, et deilig lokk og med en saus som gjør susen.
Kyllinglår penslet med hjemmelaget rabarbraglaze, det vil si en glasur, servert med en frisk chilicoleslaw må du prøve. Her for du oppskriften på hvordan du går frem.
Denne kyllingsuppen blir hele familien mett av Samtidig som den er både rask, enkel og mager på samme tid. Du trenger bare godt brød til.
Lag denne lune deilige paien som alle rundt bordet vil elske. Bare følg oppskriften.
Legg kveita på grillen. Og selvfølgelig skal kongekrabben få sin plass, men den skal få trekke i deilig kraft. Sammen med andre godsakser skal pepperrothollandaise møte de andre ingrediensene.
Her er en herlig oppskrift med laks som passer like godt på et festbord som til hverdags. Ovnsbakt laksefilet med urtesabayonne må du prøve.
I denne utgaven av kyllingsalat er kjøttet lettsaltet, noe som gir en god kontrast til de søte og syrlige jordbærene.
Lag en herlig rett av kalkunbiff der persillepotetmos og epler løfter retten til nye høyder. Her får du hele oppskriften.
Seibiff med løk er nødvendigvis ikke så traust som mange tror. Det er bare se på denne oppskriften hvo seien får følge av blomkålkrem, syltet og sprø løk.
Slik lager du hjemmelaget tomatsaus. Sausen er super på pizza, til pasta, og tilsetter du 3-4 dl vann og 1 hønsebuljongterning blir en deilig tomatsuppe.
Biffsalat er en genial oppfinnelse, for her drøyer du den dyreste ingrediensen samtidig som du gjør inntaket av rødt kjøtt mer bærekraftig.