Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw
Foto: Istock

Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw

Kyllinglår penslet med hjemmelaget rabarbraglaze, det vil si en glasur, servert med en frisk chilicoleslaw må du prøve.

Fremgangsmåte

  1. Skrell og kutt rabarbrane i biter. Kok opp med sukker og hvitvin. Kok uten å røre i ca. 5 minutter.
  2. Sil av rabarbraen og hell saften tilbake i kjelen.
  3. Tilsett resten av ingrediensene og la koke i 5 - 10 minutter til en passe tykk glaze. Avkjøl.
  4. Varm kyllingklubbene på grillen i 5 minutter på hver side. Legg på fat og pensle med rabarbraglaze.

Serveres med chilicoleslaw , grillede tomater og potetbåter.

Prøv noen av disse potetene til kyllingen

Tips: Her har vi brukt ferdiggrillede kyllingklubber, men du kan selvfølgelig grille rå kyllingklubber.
Grill dem på sterk varme til de har fått farge og legg dem så over på den lune side av grillen slik at de blir ferdige helt gjennom. Pensle med glaze helt mot slutten av steketiden.

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne festkaken lager du på et blunk
Ukens kake

Denne festkaken lager du på et blunk

Noen ganger kommer festen litt brått på. Da skal du prøve denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her