Løft stekt torsk til nye høyder med serranoskinke, tomatsaus og pasta. På en halv time kan du servere denne deilige retten.
Løft stekt torsk til nye høyder med serranoskinke, tomatsaus og pasta. På en halv time kan du servere denne deilige retten.
Akevitt og sild hører sammen. Her får silda følge av akevitten i samme krukke.
En av de aller flotteste matfiskene er piggvaren. Når den kommer på bordet er det duket for fest. Får du ikke tak i alle ingrediensene, kan du lage din egen vri.
Grillede sjøkreps med hjemmelaget tilbehør er herlig godt. Her får du hele oppskriften på alt du trenger.
Kyllinglår penslet med hjemmelaget rabarbraglaze, det vil si en glasur, servert med en frisk chilicoleslaw må du prøve. Her for du oppskriften på hvordan du går frem.
Så populære er lammeskankene at du betaler en høyere kilopris for dem enn selve låret. Men en eller to ganger i året, må du bare unne deg denne smaksopplevelsen. Og best av alt er at retten lager seg selv mens du nyter fridagen fullt ut.
Skal pølsene smake perfekt, er det ikke bare å legge de i kokende vann. Pølsene må godgjøre seg i skikkelig kraft for at de skal komme skikkelig til sin rett.
Denne retten med pepperbiff der svinefilet spiller hovedrollen må du prøve. Og ikke bare det. Sopp og brokkoli i tillegg gjør måltidet fullkommet.
Legg et kyllinglår på grillen og lag en saus som du kanskje må på polet får å få til. Kanskje har du noen skvetter allerede.
En skikkelig festmeny har alltid en forrett. Vi foreslår gravet reinsdyrkjøtt med skogsbærkrem og pickles. Her er oppskriften.
Gjøkalven er ett type kjøtt med lavt jerninnhold som gjør det ekstra mørt. Med trøffelsaus og jordskokkpuré har du en rett som kommer til å imponere de fleste.
Skal du lage noe skikkelig fransk skal du bruke denne oppskriften på fransk lammegryter. Følg oppskriften og du blir en suksesskokk.