ingredienser

Oppskrifter som inneholder tomater

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 30 minutter

    Kirsebær er deilig og du kan lage mye godt med de. Du kan også lage en deilig chutney.

  • 30 minutter

    Pærer smaker herlig som de er. Men du smaker også deilig når du lager en chutney av de.

  • 20 minutter

    Det finnes få oppskrifter på som kan måle seg med denne når det gjelder tidsbruk. Det er ingenting i veien for å la skiver av godt brød gjøre jobben som pizzabunn. Det er god ressursutnyttelse og aller viktigst: det smaker kjempegodt.

  • 1 time 20 minutter

    Du må prøve denne oppskriften på potetlasagne hvor aubergine spiller en sentral rolle. En ekte vegetarrett.

  • 30 minutter

    Bruk squash og lag en rett det smaker fransk av. Squash provencale er en ekte vegetarrett. Her er den enkle oppskriften du kommer til å benytte flere ganger.

  • 20 minutter

    Club sandwich er en klassiker til lunsj. En skikkelig godbit, saftig med kyllingfilet, bacon, tomat, salat, majones og toastbrød.

  • 30 minutter

    På disse grillspydene bruker du laks og kamskjell. Tilbehøret kommer opprinnelig fra Libanon. Tabbouleh er en salat laget med byggris.

  • 20 minutter

    Her har du oppskriften på en salat som kommer til å gi deg minner om Hellas som du og dine vil sette stor pris på. Her er oppskriften.

  • 30 minutter

    Server ovnsbakt skrei med middelhavssmaker. Hvitløk og tomat hører selvfølgelig med. Kjapt å lage og smaker fortreffelig.

  • 50 minutter

    Alle liker fisk hvis de bare får den servert på rett måte. Det gjelder til og med lettsaltet torsk. Som egentlig er en sterkt undervurdert råvare. Her i tomatform.

  • 40 minutter

    Denne oppskriften er en av de mest barnevennlige som finnes. Et supert alternativ midt i uka. Prøv ostegratinerte grønnsaker og fisk i form.

  • 40 minutter

    Om du så bare har 20 minutter, kan vi love en god og het opplevelse med chili con carne. Legger du på ytterligere 20 minutter, får du selvsagt enda for innsatsen.

  • 1 time

    Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.

  • 30 minutter

    Ostefylte minitortillas med salsa smaker herlig. Følger du oppskriften servere du et festmåltid som de lager det i Mexico.

  • 15 minutter

    Burger eller taco? I dag behøver du ikke velge en gang. Trår du til med hjemmelagde burgerbrød og egenmekket dressing, blir det fest i stua med Tacoburger.

  • 20 minutter

    Norske kamskjell regnes blant verdens. I denne retten skal de på grillen og serveres med en deilig salsa.

Forsiden akkurat nå
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Mango gjør susen i denne wokoppskriften
Dagens rett
Wok med mango

Mango gjør susen i denne wokoppskriften

Men også det lille kicket fra chili setter et umiskjennelig preg. La det bli en hot torsdag og den kan godt bli kjøttfri om du ønsker det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken