Sett stekeovnen på 225 grader.
Skjær torsken i serveringsstykker, tomat og squash i skiver, purre i ringer og brokkoli i små buketter.
Smør en ildfast form og legg skiver av squash og tomater i formen. Dryss litt salt over.
Forvell purre og brokkoli i et minutt i kokende vann. Hell av vannet og legg grønnsakene i formen.
Legg fisken over grønnsakene. Tilsett vannet, fordel smøret over fisken og dekk formen med aluminiumsfolie.
Bak formen midt i ovnen til den er ferdig - ca. 15 minutter.
Fjern folien, sett varmen opp til 250 grader og dryss ost over fisken. La formen stå i ovnen til osten begynner å smelte og får farge.
Server formen med brød, pasta eller kokte poteter.
De beste oppskriftene med torsk
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig