Denne krydderblandingen brukes i alt fra kjøtt, fisk, grønnsaksretter, pasta, pizza. Alt hva det italienske kjøkken byr på.
Denne krydderblandingen brukes i alt fra kjøtt, fisk, grønnsaksretter, pasta, pizza. Alt hva det italienske kjøkken byr på.
Spagettisausen blir knapt fyldigere enn med rotgrønnsaker og bønner som i denne oppskriften.
I denne pastasausen skal du fylle godt opp med grønnsaker. Da blir den ekstra god. Du kan også jukse litt å ha i litt kjøtt.
Her en krydderblanding som løfter kjøttet du griller til nye høyder. Du må bruke den neste gang du skal grille. Følg oppskriften nøye. Det får igjen for.
Denne grønnsaksretten, Briame, med squash og aubergine er fra Hellas. Du kan bruke den som tilbehør til middag. Eller du kan servere den som en vegetarrett alene.
Slik lager du en lynrask gulasj med kyllingkjøttdeig. Hvor sterk du vil ha den, avgjør du selv. Eller de andre rundt middagsbordet.
Her har du en vri på den vanlige spagetti med kjøttsaus slik at den minner mer om lasagne. Følg bare den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil takke deg.
Elgstek med viltsaus er noe av det beste vi har av mattradisjoner. Her har du oppskrift på en skikkelig festrett.
Gryteretter er alltid populært og ikke minst godt. Rødvinsgryte av elg er ikke noe unntak. Du kan avkjøle den også og ta den med på hytta
Sett det fantastiske lammekjøttet på menyen i dag med denne raske, spennende retten med mojo og saltkokte poteter.
Denne urtekremen skal du ha ved siden av hvis du skal servere stekt kylling- eller kalkunfilet.
Denne krydderblandingen passer perfekt til grillet lam eller spareribs.