Blant alt og oppbevar i en boks med lokk.
Gni inn i kjøttet og la ligge en halvtime på kjøkkenbenken for å trekke inn aromaene før grillingen starter.
Flere grillsauser og -marinader
Mariner grillmaten selv - les artikkelen her
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne krydderblandingen passer perfekt til grillet lam eller spareribs.
Blant alt og oppbevar i en boks med lokk.
Gni inn i kjøttet og la ligge en halvtime på kjøkkenbenken for å trekke inn aromaene før grillingen starter.
Flere grillsauser og -marinader
Mariner grillmaten selv - les artikkelen her
Sendt inn av Apéritif
Mixed spice er en engelsk krydderblanding som likner amerikanernes "Pumpkin Spice". Den brukes ofte i baking, og ingen Christmas Cake er komplett uten.
Skal du lage en enkel marinade til kyllingen så har du oppskriften her.
Lag en deilig marinade til grillspydet. Den gjør underverker med det ferdig grillede spydet nesten uansett hva du utstyrer det med.
Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.
Les hele sakenEn rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenKveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele saken