Deilige grønnsaker som asparges og poteter har her fått følge av spretne jordbær, slangeagurk, vårløk og ikke minst varmrøkt makrell.
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Pakk den røykte koljen inn og lag pai. Dermed fjerner du bestefarstempelet. Oppskriften er lettlaget og retten kan serveres varm, lun eller avkjølt.
Selvfølgelig kan du grille blåskjell. Legg dem på grillen i folie, tilsett masse hakket vårløk og tomater i biter. Bruk også deilige friske krydderurter.
Det tandre kyllingkjøttet får ekstra drahjelp av bacon i denne retten. Grønnsakstallerkenen kan du sette sammen akkurat som det passer deg.
Lammestek må ikke nødvendigvis stekes. Du kan også legge den i en gryte. Sett den inn i ovnen med rødvin, urter og grønnsaker.
Er kjøleskapet nesten tomt, kjøp nudler og svinekjøtt. Du skal wokke og du kan utvide med flere ingredienser.
Thaikjøkkenet har en rekke smaksrike supper, og dagens utgave er inspirert av disse. Suppe med svinekjøttboller og glassnudler kan også lages vegetarisk.
Pasta og laks gjør susen. Det er egentlig sitronsausen som setter spiss på denne retten. Prøv denne knallgode oppskriften.
Har du tenkt på at du kan skjære kotelettene opp i strimler ha de opp i en deilige suppe med grønnsaker? Du må prøve.
Når du smørdamper grønnsakene blir de ekstra gode, og du kan bruke de til mange retter.
Legg laks på grillen. Det blir et fabelaktig måltid. Her har den fått et spennende internasjonalt følge.
Wok er enkelt som bare det. Woksausen fikser du raskt selv. Bare prøv denne oppskriften med svinekjøtt og sukkererter.
Med byggryn noen biffstrimler, asparges og tomater blir denne «risottoen» ekstra fristende. Oppskriften er veldig enkel og rask å lage.