Lag sausen først. Bland juice, honning, vineddik, hvitløk og potetmel i en kjele. Kok opp under omrøring og smak sausen til med chilipasta, salt og finraspet limeskall.
Del sukkererter i to, finsnitt vårløken og finhakk sjalottløken.
Rist sesamfrø i tørr, varm panne under omrøring til frøene er gylne. Legg dem til side.
Stek kjøttet raskt i litt olje i en varm panne. Ta det opp.
Legg grønnsakene i den varme pannen og stek raskt under omrøring. Legg kjøttet tilbake i pannen og slå over den ferdige sausen.
Bland woken raskt sammen. Smak til med salt og pepper.
Strø over ristede sesamfrø og server wokgryten straks med jasminris eller byggris.
Tips: Du kan gjerne bruke kylling, fisk eller tofu (for vegetarisk vri) stedet for svinekjøtt.
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du svært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev