Aioli

Aioli

På 20 minutter lager du en deilig aioli som smaker veldig godt. Prøv denne oppskriften. Helt sikkert vellykket.

Fremgangsmåte

Hell væsken over brødet og la det trekke i 5-10 minutter.
 
Press ut så mye væske som mulig. Ha brød og hvitløk i en tremorter og støt heftig i 5 minutter til du har en jevn pasta.
 
Gni inn eggeplommer og salt til blandingne er tykk og seig. Fortsett med å arbeide inn oljen dråpe for dråpe.
 
Når aiolien er blitt en tykk krem kan du bytte ut støteren med en trådvisp og tilsette oljen litt raskere.
 
Tynn med vann og sitronsaft hvis den blir for tykk.
 
Anretning:
Grill hummerhale og klo. Legg oppå geleén, pynt med wasabiaioli, frisk pak choy og russisk kaviar.
 
 

Sendt inn av Svein-Erik Renaa og Yngvar Nielsen

4
4/5 etter 20 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen