Solar de Serrade Alvarinho Vinho Verde 2018

Denne wokoppskriften befinner seg et sted mellom wok og salat, dog med rødkål, Det passer godt på denne tiden av året hvor tilbudet av ferske norske grønnsaker fortsatt er magert.
Rens reker.
Kok risnudler etter anvisning på pakken. Klipp i mindre strimler etter et raskt oppkok.
Skjær gulrot i tynne staver, rødkål i tynne strimler, vårløk i tynne ringer og agurk i terninger.
Riv ingefær fint på et rivjern.
Wok gulrot, rødkål og vårløk raskt i en wokpanne eller en stekepanne med olivenolje i. Tilsett nudler og bland godt.
Ta woken av varmen og ha i reker og agurk. Dryss over sesamfrø.
Tips:
Hvis du rister sesamfrø i tørr panne, får du fram ekstra mye smak.
Her finner du veldig mange wokretter
Og her mange oppskrifter med reker
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Godfisk.no