- Ta ut avokado kjøttet og mos det godt med en gaffel.
- 2. Bland avokado mosen med majones og rømme.
- 3. press hvitløken over det hele. Smak til med salt og pepper.
- 4. klar til servering etter 1 time i kjøleskapet. 5. serveres til tortilla chips.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Kammilla.
Dette er sikkert den eneste oppskriften du trenger for å lage denne populære sausen. Du lager den på maks 15 minutter.
Denne vrien på guacamole er med majones og ketchup. Topp som alternativ til Thousand Island-dressing.
Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele sakenOst, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
Les hele sakenDet er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenTre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenTyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenNår julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.
Les hele saken