Biscotti med mandler og sjokolade
Foto: Synøve Dreyer

Biscotti med mandler og sjokolade

Fremgangsmåte

Rør smør og sukker godt sammen. Bland inn resten av ingrediensene. Tilsett litt mer mel om deigen er veldig klissete.

Del deigen i fire og rull hver del til en pølse like lang som stekebrettet. Legg rullene på bakepapir og trykk dem litt flate. Stek midt i ovnen ved 220 grader i ca. 15 minutter. Skjær pølsene i smale skiver på skrå, legg dem tilbake på stekebrettet og stek dem i 10 minutter til.

Avkjøl kakene på rist, og oppbevar tørt.

Italienerne dypper biscotti  i Vin Santo eller en deilig sterk kaffe. Prøv det du også!

Tips:
Bytt ut mandler, appelsin og sjokolade med andre smaker, som for eksempel hassel- eller pistasjenøtter, korinter, tranebær, kaffebønner eller kakao.

Sendt inn av Matprat.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen