Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av åshild aunsmo
Denne deilige og smaksrike retten gjør den enkelt å spise vegansk uansett ukedag.
Dette er en avansert rett, men du kan velge å lage deler av retten, for eksempel dampe asparges og servere med urter og saus. Men for den som vil prøve så finnes hele oppskriften her.
Her har du en salat som er både mettende og deilig med deilige grønnsaker og halloumiost.
Frityrstekte boller lages av de tørkede gule ertene som står innerst i skapet - eller av en boks med kikerter.
Denne hvitvinen representerer det virkelig gode ved fransk vin, og da snakker vi ikke om høy status.
Les hele sakenAndrea Selvaggini på Savage er Michelinkokken som er mer berømt i utlandet enn i Norge. Han gjør nå grep for å nå flere norske gjester.
Les hele sakenCathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.
Les hele sakenOvnsbakt laks og hjemmelaget tzatziki er både vårlig og friskt.
Les hele sakenVårmakrellen smaker himmelsk når det serveres rett fra grillen med dette tilbehøret. Da får den oppmerksomheten den fortjener.
Les hele saken