Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
Biff av indrefilet smker fortreffelig året rundt, men når den før følge av Parma-skink rotgrønnsaker og en smaksintens urteolje, blir det virkelig fest.
Så enkelt lager du biffsnadder til deg selv. Er det flere som skal ha er det bare å øke ingrediensene.
Direkte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.
Les hele sakenFiskeboller er en perfekt start på uka, spesielt i denne settingen.
Les hele sakenNår temperaturene øker, blir også Burgund-appellasjonene mest anerkjent for sine hvitviner interessante også for pinot noir.
Les hele sakenOm du er blant de mange som vil ha en treliter med rødvin i bakhånd, er denne nyheten vel verd å sjekke ut.
Les hele sakenEn uvanlig, men ikke desto mindre vellykket kombinasjon er denne pizzaen med både fisk, grønnsaker, pesto og hjemmelaget gressløkolje.
Les hele sakenDenne helgens fiskemåltid er med den luksuriøse skreien. Den har en nøytral smakskarakter som gir innspill til variert tilbehør, og passer utmerket med pesto og mengder av friske grønnnsaker.
Les hele saken