Brasato all'amarone

Fremgangsmåte

Polenta lages på følgende måte:
Til en liter vann trenger du 4 dl polentagryn. Kok opp vannet, trekk i 15 minutter eller mer mens du stadig rører for at grøten ikke skal sette seg i bunnen. Smak til med eventuelt mer salt. Rør gjerne ned litt nyrevet parmesan. Blir det polenta til overs, kan den helles i en langpanne/form kledd med bakepapir smurt inn med olivenolje. Når den er kald, skjæres den i pene stykker som grilles i jern, panne eller ovn i ca 2 minutter. Et utmerket alternativ til poteter/ris til kjøttretter. Eller den kan serveres som egen rett med skogssopp ristet i olivenolje med litt persille og timian.

Sendt inn av

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her