Brente mandler med smak av lakris og salt
Foto: Caroline Tengen

Brente mandler med smak av lakris og salt

Lag brente mandler som alle garantert vil like. Med lakris og salt blir de snacks som fort blir borte etter at du har satt de på bordet.

Fremgangsmåte

Ha mandler, melis, muscovadorørsukker og vann i en gryte. Sett på høyeste varme, og bland godt.

Reduser varmen, og tilsett saltet. Rør om til sukkeret har smeltet helt. Juster varmen hele tiden, slik at sukkeret ikke brenner.

Hell mandlene over på et bakepapir. Strø over litt flaksalt. Bryt fra hverandre mandlene når de er avkjølt.

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Sendt inn av Dansukker

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen