Bringebær og rips sammen blir til et deilig syltetøy. Det tar deg maks 20 minutter. Dermed, avhengig av hvor mye du lager, har du syltetøy lenge.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Ertepure er lett å lage. Du kan bruke den til mange retter som lutefisk, røkte kjøttretter, grillet fisk og laks.
Safran setter farge på denne marmeladen. Smaken får du av sitrusfruktene.
Gulrot kan du også bruke i marmelade. Sammen med klementiner får du en liten smaksopplevelse.
Denne marmeladen må du lage. Den smaker herlig på brødskiva.
Kan te og appelsinmarmelade kombineres lurer du kanskje? Visst kan det, og i et og samme syltetøyglass.
En deilig og frisk marmelade. Der grapefrukt og sitron gir den syrlige smaken mens bananen og kumquaten gir sødmen.
Lakris og bringebær er allerede en nydelig kombinasjon, med denne utrolig deilige dessertvinen tar du det til nye høyder.
Les hele sakenDet er utrolig hvor mye bedre hjemmelaget saft smaker enn den du kjøper i butikken.
Les hele sakenDet er utrolig hvor lite som skal til når du allerede har gode rester etter helgens skalldyrkos. En skalldyrsalat som denne er klar på 10 minutter.
Les hele sakenHer serveres Irish Coffee i i to spennende nedkjølte versjoner. Grip derfor sjansen til å lage noe nytt.
Les hele sakenSkinke, pasta og røde pesto er en god trio for et enkelt og avslappende feriemåltid, men uten at du må gi slipp på den gode smaken.
Les hele saken