Buffalo Wings med Blue Cheese-dip
HotWings.no

Buffalo Wings med Blue Cheese-dip

Det er ikke vanskelig å gjette seg til hvor denne retten har sine røtter. Med dippen vi foreslår for deg blir det skikkelig heftig smak.

Fremgangsmåte

  1. Forbered breading:
  2. Ha mel i en bolle og bland inn forskjellige krydderier (feks piri piri og pepper).
  3. Gjør klar tilbehør:
  4. Vingene serveres med stangselleri, gulrøtter og Blue Cheese-dip. Er du ikke glad i blåskimmelost, er rømme et godt alternativ.
  5. Del opp stangselleri og gulrøtter i passende stykker.
  6. Bland sammen ingrediensene til Blue Cheese-dipen og knus ca. 100 gram blåmuggost over, og rør det godt inn. Det kan kanskje være nødvendig å mose osten litt hvis den er veldig bløt. Rør godt sammen.
  7. Del opp kyllingvingene:
  8. Har du hele vinger, må du dele vingene slik at du sitter igjen med 3 deler. Vingespissen kaster du og de to andre delene legger du i mel blandingen.
  9. Om du ønsker skjærer du bort noe av skinnflikene, slik at det blir mindre skinn/fett på vingene.
  10. Kjøper du vinger av Holte gård får du kyllingvingene ferdig oppdelt, bestill direkte fra gård og du får svært billige vinger!
  11. Dekk kyllingen med breading:
  12. Legg vingene i en stor bolle og tilsett litt Buffalo Wing saus og bland godt. Dette for at melet skal sette seg til vingene.
  13. Ha så kyllingvingene sammen med melblandingen i en stor pose eller plastboks med lokk og rist godt, slik at vingene blir godt dekket med mel.
  14. Stek vingene:
  15. Legg vingene jevnt utover en stekeplate med bakepapir som er satt inn med fett og stek i ovn ved 220C i 25 minutter, snu så vingene og stek dem 20 min på andre siden.
  16. Skal du steke mange vinger kan det være en fordel å fritere vingene (50-60 vinger eller mer), bruk da kun vegetabilsk olje av god kvalitet. Friter kyllingvingene til de er gyllenbrune eller litt mørkere om du foretrekker dem godt gjennomstekt, ca 10-15 min. Men ikke friter for mange vinger av gangen. Del dem opp i små grupper, slik at hver vinge blir jevnt kokt.
  17. Tilsett Buffalo Wing sausen:
  18. Når vingene er ferdig stekt legger du dem i en bolle, tilsett så sausen og bland til vingene er godt dekket av saus.
  19. Vingene er nå klare for servering, sammen med stangselleri, gulrøtter og Blue cheese-dip.
 

Sendt inn av HotWings.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her