RĂžr inn salt og pepper i kjĂžttdeigen, men ikke rĂžr for lenge. Spe med vann dersom deigen blir for tykk - deigen skal ikke bli seig.
Del deigen i fire. Ha litt vann pÄ en trefjÞl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
Stek burgerne pÄ sterk varme, ca. 3 minutter pÄ hver side.
Varm hamburgerbrĂžd og fyll med salat, hamburger, tomat, lĂžk og oliven.
Lag hamburgerbrĂždene slik HellstrĂžm vil at de skal smake
Her finner du over 30 oppskrifter laget av Eyvind HellstrĂžm
Her finner du flere fristende burgere
Her fÄr du svÊrt sÄ praktiske kokketips
Her kan du sĂžke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent pÄ Apéritifs Mat & vinklubb og oppnÄ store fordeler samtidig
FĂ„ dagens rett som nyhetsbrev