- Visp kremfløten stiv.
- Bland bærene lett i kremen.
Tips:
For en mer voksen smak på multekremen kan du blande inn litt multelikør.
Flere deilige desserter med multer
Flere gode juledesserter finner du her
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lag denne deilige desserten på en veldig enkel måte. At den er rask å tilberede går ikke utover den berømte smaken.
Tips:
For en mer voksen smak på multekremen kan du blande inn litt multelikør.
Flere deilige desserter med multer
Flere gode juledesserter finner du her
Sendt inn av Apéritif
Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.
Vaskeekte engelsk Christmas Cake tar litt tid å lage, holdbarheten på kaken gjør den til perfekt julegave til noen du er ekstra glad i.
Dette er en veldig morsom gave å gi og få. Smakstilsetningen kan selvsagt varieres i det uendelige etter smak.
Mangle liker ikke julekaker fordi de er så tørre. Disse små knyttene er sprø utenpå og myke inni. Og ikke minst er de veldig raske å lage nå bare noen dager før jul.
Denne oppskriften er som skapt for familieselskaper hvor du vil unngå å lage en spesiell dessert for dem som ikke skal ha melk. Du skal lage risdessert med kokosmelk.
Selv på regionalnivå er kvaliteten topp, og her får du sågar god valuta for pengene, noe som er sjeldent fra Burgund i dag.
Les hele sakenFor denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.
Les hele saken1. mai er for mange første vårdag. Med gode værmeldinger i vente, er det mange som vil tilbringe mest tid ute. Med denne pastaretten til middag, blir det tid til alt.
Les hele sakenDet er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.
Les hele sakenOm det er skrei eller torsk du velger, så blir den saftig og mettende med denne enkle tilberedningen.
Les hele sakenDet pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.
Les hele saken