Sett ovnen på 225 grader.
Stek kjøttdeigen og ha på tacokrydder og følg anvisning på posen. Hvis du vil ha litt mer grønnsaker i formen tilsetter du hakket løk og gulrøtter til kjøttdeigen mens den steker.
Fordel kjøttdeig, ananas, og tomater i formen. Ha eventuelt i mais og skivet paprika.
Hell over tacosausen og dryss over revet ost.
Stek gratengen midt i ovnen i 15 minutter til osten har fått gylden farge.
Serveres med salat og créme fraîche ved siden av.
Tips: Ha gjerne noen tortillachips sammen med kjøttdeigen før du setter gratengen i ovnen.
Flere gode retter med kjøttdeig
Flere retter med taco finner du her
Her er våre beste tex-mex-oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig