Enkel vaniljesaus
Foto: Magone

Enkel vaniljesaus

Vaniljesaus passer veldig godt til desserter med bær, blåbærpai, bakte epler, sjokoladepudding eller gelé. Her er oppskriften på lettlaget vaniljesaus.

Fremgangsmåte

Visp lett sammen melk, egg, sukker og potetmel i en kjele. Varm opp under omrøring, men ikke la sausen koke. Sett kjelen til avkjøling når vaniljesausen er passe tykk. Smak til med vaniljesukker.

Server enkel vaniljesaus til rips, blåbær eller bringebær som hverdagsdessert. Vaniljesausen er rask å lage, faktisk like rask som å lage av en pose, og smaken blir hjemmelaget og god.

Her er oppskrifter til mange desserter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 79 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen