Riv salatbladene og legg de luftig på serveringstallerken. Pynt med snegler. Kjør ingrediensene til dressingen i en hurtigmikser, og tøm over salaten rett før servering.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Riv salatbladene og legg de luftig på serveringstallerken. Pynt med snegler. Kjør ingrediensene til dressingen i en hurtigmikser, og tøm over salaten rett før servering.
Sendt inn av Apéritif
Denne ananassalsaen passer fint sammen med kraftig ovnsstekt kjøtt, så vel meksikansk som norskinspirert.
Cæsarsalat er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt med følge av kylling. Enkelt å lage og som smaker herlig. Her har du oppskriften.
Denne salaten er virkelig god. Frisk som bare det, og så klart aspargesen gir deg litt å tygge på.
Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.
Les hele sakenMed vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEn solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenBlåskjell er hverdagsluksus og hurtigmat i et og samme nett. Prøv denne velsmakende oppskriften.
Les hele sakenLammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele saken