Kok asparges i lettsaltet vann i 2 minutter. Avkjøl i kaldt vann.
Vask og del cherrytomatene i to. Skrell og skjær rødløken i tynne skiver.
Vask og riv salatbladene over i en bolle. Bland inn grønnsakene.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne salaten er virkelig god. Frisk som bare det, og så klart aspargesen gir deg litt å tygge på.
Kok asparges i lettsaltet vann i 2 minutter. Avkjøl i kaldt vann.
Vask og del cherrytomatene i to. Skrell og skjær rødløken i tynne skiver.
Vask og riv salatbladene over i en bolle. Bland inn grønnsakene.
Sendt inn av Matprat.no
Denne ananassalsaen passer fint sammen med kraftig ovnsstekt kjøtt, så vel meksikansk som norskinspirert.
Cæsarsalat er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt med følge av kylling. Enkelt å lage og som smaker herlig. Her har du oppskriften.
Lag en riktig god salat med roastbiff. Du kan godt servere den i stedet for en varm middag. Følg den enkle oppskriften.
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken