Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa

Fremgangsmåte

Lag først salsaen. Ha nøttene i en hurtigmikser eller matmølle, tilsett de øvrige ingrediensene og kjør maskinen i ca 15 sekunder. Hell salsaen opp i en liten kjele og la den langsomt bli gjennomvarm.

Rist i mellomtida brødskivene på én side. Legg et stykke geitost på den uristede sida av hver brødskive. Legg alle 6 skivene på øverste rille i stekeovnen under forvarmet grill og grill dem i 1-2 minutter, til osten er gyllen og danner bobler på oversida.

Fordel salatbladene på seks porsjonstallerkener, og legg et ostesmørbrød oppå hver. Pynt ev med appelsinskallstrimler. Server sammen med den varme salsaen, enten oppå brødskiva eller ved siden av.

Sendt inn av Apéritif

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen