Del modne ferskener i to på langs. Fjern steinen.
Smør snittflaten med valnøttolje og legg på grillen med snittflaten ned et par minutter.
Server med vaniljeis og sitronmelisse.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Fersken blir utrolig god når den er grillet, og sammen med vaniljeis og sitronmelisse, vil den gjøre susenFersken blir utrolig god når den er grillet, og sammen med vaniljeis og sitronmelisse, vil den gjøre susen.
Del modne ferskener i to på langs. Fjern steinen.
Smør snittflaten med valnøttolje og legg på grillen med snittflaten ned et par minutter.
Server med vaniljeis og sitronmelisse.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt
Det er utrolig hvor raskt vi mister lysten på julekaker. Derfor kan du gi dem nytt liv i form av crumble som sammen med bær fra fryseren blir til en herlig lettlaget dessert.
Hva kan smake bedre enn en salat bestående av melon og druer? Denne fruktsalaten må du prøve. Her den meget enkle oppskriften.
Denne superenkle varme rømmmekremen er et veldig godt og litt annerledes følge til friske jordbær. Det er Arne Brimi som har komponert oppskriften.
Denne lørdagen serverer vi deg en oppskrift på en av våre beste matfisker, nemlig piggvar som stekes og får følge av appelsin- og basilikumsmør.
Les hele sakenDet er den krydrete og intense men ikke særlig sterke sausen som gir mersmaken.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenDet er smaken av solfylte Hellas som vi savner når vi ikke er der, som er inspirasjonen for denne burgeren.
Les hele sakenOppi all jordbær- og hylleblomstsødmen er det også ekstra dybde fra vellagret akevitt.
Les hele saken