Del modne ferskener i to på langs. Fjern steinen.
Smør snittflaten med valnøttolje og legg på grillen med snittflaten ned et par minutter.
Server med vaniljeis og sitronmelisse.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Fersken blir utrolig god når den er grillet, og sammen med vaniljeis og sitronmelisse, vil den gjøre susenFersken blir utrolig god når den er grillet, og sammen med vaniljeis og sitronmelisse, vil den gjøre susen.
Del modne ferskener i to på langs. Fjern steinen.
Smør snittflaten med valnøttolje og legg på grillen med snittflaten ned et par minutter.
Server med vaniljeis og sitronmelisse.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt
Det er utrolig hvor raskt vi mister lysten på julekaker. Derfor kan du gi dem nytt liv i form av crumble som sammen med bær fra fryseren blir til en herlig lettlaget dessert.
Hva kan smake bedre enn en salat bestående av melon og druer? Denne fruktsalaten må du prøve. Her den meget enkle oppskriften.
Denne superenkle varme rømmmekremen er et veldig godt og litt annerledes følge til friske jordbær. Det er Arne Brimi som har komponert oppskriften.
Denne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.
Les hele sakenLøk er krykken gjennom hele vinteren, men som regel spiller den birollen. I disse oppskriftene får den lov å skinne litt ekstra. La deg inspirere til å bruke litt mer løk nå mens den er så fersk og god.
Les hele sakenMen vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.
Les hele sakenDenne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.
Les hele sakenSommerkålen smaker fantastisk rå i en salat med en dressing som her. Matchet med bulgur, solmodne tomater og eventuelt litt spekemat, er middagen fullverdig.
Les hele sakenEtter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.
Les hele saken