Skjær et kryss i bunnen av hver tomat. Fordel tomatene utover en ildfast form. Drypp over olje, limesaft, salt og pepper og bak ved 150 grader i 20 minutter.
Skjær et kryss i bunnen av hver tomat. Fordel tomatene utover en ildfast form. Drypp over olje, limesaft, salt og pepper og bak ved 150 grader i 20 minutter.
Sendt inn av Apéritif
Pokè bowl eller Pokèbolle er for mange den nye sushien og en stor konkurrent til fredagstacoen. Her kan hele familen trikse og mikse og lage sin egen favoritt. Raskt og lage, utrolig godt og næringsrikt.
Her kombineres tre typer laks med fyldig avokadokrem på brød som pigges opp i brødristeren. Ekstra luksus er det med lakserogn på toppen
Ved å marinere gravlaksen i rødbeter, får du et fint fargespill samtidig som smaken dreier seg i mer fruktig-jordlig retning. Kanskje dette blir din nye favoritt.
Ishavsrøye er en veldig delikat og god fiskesort som med jevne mellomrom er å finne i fiskedisken. Har du selvfisket røye i fryseren, kan du selvsagt bruke det.
Poke er Hawaiis svar på ceviche og kommer i mange kreative varianter. Faste ingredienser er likevel fersk sjømat, chilisaus, soyasaus og sesamfrø.
Prøv pulled laks på grillen Det blir sikkert din nye grillfavoritt. Denne retten er saftig og har mye smak. Her er den enkle oppskriften.
Om sommeren er havabbor en hyppig gjest i fiskedisken. Med denne oppskriften får du garantert mersmak.
Les hele sakenSitronsorbet er en klar sommerfavoritt. Denne voksne versjonen skaper stor glede rundt bordet som alternativ til dessert.
Les hele sakenKylling og tomat er lett mat og selv om den er varm, er det et fint alternativ som søndagsmiddag i juni.
Les hele sakenHer foreslår vi å legge grønnsakene rett på grillen og servere en tzatziki ved siden av. Så enkelt og så godt.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Chianti og Toscana når Chiara Leonini fra det anerkjente vinhuset Fèlsina inntar hovedstaden.
Les hele sakenSider er perfekt om sommeren, og passer til hverdag og fest. Her finner du årets beste sider.
Les hele saken