Grillet villaks med hoisin, tzatziki, bakte cherrytomater, asparges og nypoteter

Fremgangsmåte

Hoisinsaus kan lages slik:
Bland alt i en liten kjele og varm opp under stadig omrøring. Smak til eventuelt med mer limesaft. Sausen skal smake salt, søtt og friskt med god krydderfylde. Holder seg fint i en uke og passer utmerket til lyst kjøtt og ikke minst and.

Skjær et kryss i bunnen av hver tomat. Fordel tomatene utover en ildfast form. Drypp over olje, limesaft, salt og pepper og bak ved 150 grader i 20 minutter.

Kok asparges og poteter møre hver for seg. Vend i mykt smør og dryss over litt Maldon-salt.
 
Grill villaksen til den har en rå kjerne. Anrett aaparges, poteter og bakte tomater midt på tallerkenen og anrett laksen over. Server med tzatziki ved siden av.

Sendt inn av Apéritif

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen