Grillspyd med marinert kalkunfilet
Foto: Alf Börjesson

Grillspyd med marinert kalkunfilet

Legg kalkunfilet på grillen, men først etter at den har badet seg skikkelig i sur-søt marinade. Du øker smaken ytterligere med å lage en herlig dip ved siden av. Her er oppskriften på det hele.

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til marianden. Ha hvitt kjøtt og marinaden i en plastpose. Knyt posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap.

Bland sammen like deler soyasaus, søt chilisaus og tørr sherry eller eplejus til den søte chilidippen.

Træ biter av kalkunfilet, ananas, kalkunpølse og chilipepper på spyd. Legg spydet på grillen og la det steke til kjøttet er stekt igjennom. Server grillspydet med søt chilidip ved siden av.

Her er veldig mange grilloppskrifter 

Fisk på grillen

Kylling er godt på grillen

Se alle de gode grilltipsene her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 11 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen