Bland alt det tørre, varm væsken til fingervarmt og tilsett. Elte deigen til du får en seig deig. Fordel deigen i 3 smurte brødformer - avlange eller runde som er fylt ca halvfulle. La de heve i ca 30-40 min på et lunt sted. Deigen er ferdig hevet når den gir etter når du trykker på den. Stek brødene på 180 -200 grader på nederste rille i 45 min.
Alle kan bli en dyktig brødbaker
Er du klar for å prøve surdeig?
Brød kan bakes i krukke - må prøves
Dette brødet er som et måltid i seg selv
Ost i loffdeigen gir ekstra smak
Dette kan bli din nye grovbrødfavoritt
Rug og spelt gir maksimalt med smak
Se alle våre andre gode brødoppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du svært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev