Grove scones med appelsin, sitron og gulrot

Grove scones med appelsin, sitron og gulrot

Fremgangsmåte

 Bland melk, speltmel og havregryn sammen. Smuldre smøret i melet. Ha i brun sukker, bakepulver, appelsinsaft, sitronsaft, melk og gresskarkjerner (spar noen kjerner til pynt). Tilsett revet skall av appelsin og sitron og bland godt sammen til en jevn deig. Bruk to skjeer og fordel deigen til 10 topper på et bakepapirkledd stekebrett. Pensle med eggeplomme og melk, og topp med noen gresskarkjerner. Stek midt i ovnen på 210°C i ca. 12 minutter.

Overrask med spennende rundstykker

 

Vi har flere fristende oppskrifter på scones

Eller prøv en av disse oppskriftene på mer klassiske rundstykker

 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av Brodogkorn.no

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen