Grove scones med appelsin, sitron og gulrot

Grove scones med appelsin, sitron og gulrot

Disse sconesene med revet gulrot som gjør dem ekstra saftige. Appelsin og sitron for gjør smaken enda bedre.

Fremgangsmåte

 Bland melk, speltmel og havregryn sammen. Smuldre smøret i melet. Ha i brun sukker, bakepulver, appelsinsaft, sitronsaft, melk og gresskarkjerner (spar noen kjerner til pynt). Tilsett revet skall av appelsin og sitron og bland godt sammen til en jevn deig. Bruk to skjeer og fordel deigen til 10 topper på et bakepapirkledd stekebrett. Pensle med eggeplomme og melk, og topp med noen gresskarkjerner. Stek midt i ovnen på 210°C i ca. 12 minutter.

Her får du mange veldig gode oppskrifter på brød i mange varianter.

Og vi har flere fristende oppskrifter på scones

Overrask med spennende rundstykker

Vi har flere fristende oppskrifter på rundstykker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Brodogkorn.no

5
5/5 etter 12 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen