Gulasj med kyllingkjøttdeig
Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Gulasj med kyllingkjøttdeig

Slik lager du en lynrask gulasj med kyllingkjøttdeig. Hvor sterk du vil ha den, avgjør du selv. Eller de andre rundt middagsbordet.

Fremgangsmåte

Kok linser etter anvisning på pakken. Skjær paprika i strimler, løk i terninger og purre i ringer.

Fres løken i en kjele, og ha i kjøttdeig, presset hvitløk, karve og paprikapulver. Stek i et par minutter.

Rør i tomatpuré og tilsett purre, paprika og buljong. La suppen trekke i 5-10 minutter.

Ha i kokte linser og smak til med krydder. Server med godt brød.

Tips: Her kan du godt benytte deg av ferdig kokte linser hvis du har dårlig tid.

De beste oppskriftene med kylling

Flere oppskrifter med gulasj

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 46 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen