Ch. Grange Cochard Morgon Vieilles Vignes 2016

Ekte gulasjsuppe fra Ungarn er noe som varmer og metter. Her har du oppskriften.
Skjær kjøttet i terninger. Fres løken litt i smøret, tilsett paprikapulveret og la det surre på svak varme sammen med løken i ca. 5 minutter.
Tilsett kjøtt, tomatpuré, eddik, hakket hvitløk, salt, oregano og karve.
Hell på halvparten av vannet og la det trekke under lokk ca. 45 minutter på svak varme.
Tilsett poteter og resten av vannet. La suppen småkoke til potetene begynner å koke i stykker.
Serveres med brød.
Her finner du mange flere gode supper
Flere deilige kjøttsupper finner du her
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif