Gullgravergrateng
Foto: Mari Svenningsen

Gullgravergrateng

Fremgangsmåte

Lag en hvit saus fra bunnen av eller etter anvisning på posen. Avkjøl. Tilsett egg og ost.

Kok makaroni som anvist på pakken. Skjær skinken i biter. Bland hvit saus, makaroni, skinke og grønnsakblanding. Hell dette i en smurt ildfast form. Strø over brødrasp.

Stek gratengen på 175 grader i 30 - 40 minutter. Du kan også steke den i mikrobølgeovn i 13-15 minutter på full styrke. Bruningselement i mikrobølgeovn kan brukes de siste minuttene for å få en gyllen farge.

Slipp gjerne barna til i matlagingen. Det kan være morsomt og appetittvekkende. Her er en oppskrift som passer til både barn og voksne og er lett for barna å være med på å lage.

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen